IKO Zsindelyek

Home/IKO Zsindelyek

5 ok, amiért érdemes IKO zsindelyt választania

Egy IKO zsindelytető számos okos előnyt biztosít Önnek, amitől ez a márka az ideális választás tetőfedéshez:

Extrém időjárás állóság

Az IKO tetőzsindelyek extrém módon ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a sarkvidéki hidegtől a trópusi hőségig, nedvességnek, szélnek. Általános kérdés, hogy való-e az európai éghajlatra a zsindely: mivel a világ majd’ minden országában, az összes éghajlati övezetben értékesítjük zsindelyeinket, ezért garantáljuk Önnek, hogy a Magyarországon értékesített összes IKO zsindely minden elvárásának és követelményének, a magyar klíma támasztotta összes követelménynek meg fog felelni.

 • Az üvegfátyol alap nagyon stabil
 • A külső borítás etxrém módon időtálló
 • A granulátum fedés biztosítja a végső védelmi vonalat

Kisebb bekerülési költség
a hagyományos tetőfedésekkel összehasonlítva

Amennyiben a tetőfedésre fordítható anyagi keret korlátozott, a könnyű súlyú zsindelyfedés hatalmas különbséget jelent az építésben és az Ön pénztárcájában.

Új tető alacsony költséggel:
Egyéb, hagyományos tetőfedő anyaggal összehasonlítva a zsindely sokkal kisebb súlyú és hajlékonyabb, a minőség bármilyen romlása nélkül.

Az IKO zsindely felrakása nagyon gyors és könnyű, mivel a kis súly előnye egyszerűen hozzáadódik a legmagasabb minőséghez, ráadásul felújítási projekteknél egyszerűen a meglévő zsindelyrétegre helyezhető.

Az IKO zsindely tetővel pénzt takarít meg:: kiegészítők, mint a gerincelem, kezdősor, a zsindelyből vághatók ki. Nem kell pénzét drága tetőkiegészítőkre költenie, mint más, hagyományos tetőfedés esetén.

A későbbi tetőkarbantartással kapcsolatban:a munka- és anyagköltségek az abszolút minimumra csökkennek. Abszolút alacsony költség, olcsó zsindely tető!

Szembeszökően stílusos

Természetesen biztonságos

zsindellyel készített könnyű súlyú tető környezeti előnyöket kínál:

 • 1. számú környezeti előny:
  A könnyű anyagsúly miatt a szállítás jóval gazdaságosabb, és sokkal kisebb hatással van a környezetre, mint egyéb, hagyományos tetőfedő anyagok esetében.
 • 2. számú környezeti előny:
  A különböző IKO szellőzési rendszereknek köszönhetően a zsindelytetőknek optimális a levegő keringetése, ami előnyös a lakók egészsége szempontjából és alacsonyabb energia felhasználást eredményez, így környezetbarát.

Tökéletes szigetelés

 • Hangszigetelés
  Más tetőfedő anyagokkal összehasonlítva az IKO tetőzsindelyek nagyon jó választásnak bizonyulnak hangszigetelés terén, mivel nagyban elnyelik az eső és jég okozta hangokat a tetőn.
 • Kártevő mentesség:
  Zárt szerkezetének köszönhetően a kártevőknek is sokkal nehezebb behatolniuk a zsindelytetőbe, mint egyéb anyagok használata esetén, ezzel biztosítva magasabb védelmet tetőterének/padlásának.