Remmers ECO Öl

Home/Remmers ECO Öl

Remmers ECO tek öl faolaj 12 900 Ft

A Remmers eco Universal faolaj termékjellemzői:

A Remmers eco faolaj választékban az univerzális faolaj megújuló nyersanyagokból készül. A színtelen olaj csúszásmentes. Alkalmas kerti bútorok, bútorok és teraszok olajozására. Vigye fel az olajat a fa felületére, így időjárásálló bevonatot kap. Ezenkívül a faolaj légáteresztő képességet biztosít, meghosszabbítva a festék élettarttamát, tartósággát. A Remmers öko faolaja rendkívül magas védelmet nyújt a bevonó felületeknek a szél és az időjárás ellen. Ugyanakkor a faolaj megvédi a káros UV sugárzástól. A Remmers ökofaolaj sokkal kevésbé szennyezi a környezetet, mint a hagyományos faolaj. Nagyon jól tolerálható tulajdonságai miatt az a Remmers eco termék korlátozás nélkül nélkül is alkalmas gyermekjátékokhoz. Az új Remmers választékcsalád ökológiai termékeinek alacsony VOC-tartalma van (illékony szerves vegyület); Így a termékek illékony szerves vegyületek csak kis mértékben szabadulnak fel, és így kevésbé károsak.

A Remmers eco Universal faolajat vízben hígítható alapon készítik.
Pozitív tulajdonságai miatt viseli a Kék Angyal jelét. Ez egy 1978 óta Németországban odaítélt környezetvédelmi címke, amely megkülönbözteti a különösen környezetbarát termékeket.

Körülbelül 16 négyzetméter felület kezelhető egy liter Remmers ECO öl felhasználásával. A faolaj kültéren és beltéren egyaránt használható. A faolaj használatakor finoman és egyenletesen görgesse le és fesse be a kezelendő felületekre. Négy órás szárítási idő után a Remmers ökofaolaj megszáradt.

A Remmers ECO faolaj, biológiailag lebomlik. Ezért alkalmas a gyermekek játékának festésére is, és magas védelmet nyújt az UV sugárzás, a szél és az időjárás ellen.

Remmers ECO Teak Öl 12 900 Ft

Felhasználási terület

Az Aidol Pflege-ÖL-t minden esetben alkalmazhatjuk, amikor speciális víztaszító hatás révén szeretnénk elérni a faanyag szépségének megőrzését. A szer különösen kerti bútorok és teak, bankirai, vörösfenyő, duglászfenyő, stb. alapanyagú faborítások kezelésére szolgál.

Tulajdonságok

A speciális alapanyagok a fa felületét víztaszítóvá, nyitott pórusúvá teszik, megakadályozva így a víz behatolását. Az Aidol Pflege-ÖL könnyen kenhető, nagyon gazdaságos a felhasználása és megóvja a fát a kiszáradástól.

Felhasználási mód

A felület legyen por-, szennyeződés-, zsír- és viaszmentes!
A laza, időjárás által megviselt régi bevonatrétegeket csiszoljuk le! Két munkamenetben, a fa erezetének irányában, ecsettel, higítatlanul vigyük fel! A be nem volt anyagot száraz ecsettel kb. 30-60 perc után fessük le.
Jól keverjük fel, feldolgozás közben és a munkaközi szünetekben egyaránt!
Próbafestéssel ellenőrízzük a színárnyalatot és az alappal való összeférhetőséget!

Tudnivalók

Az Aidol Pflege-ÖL-t kizárólag rendeltetésszerűen és a használati utasításban leírtak szerint használjuk!
S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást.
S 20/21 A használat közben enni, inni és dohányozni nem szabad. Ne tároljuk együtt élelmiszerrel vagy takarmánnyal!
Belső terekben való felhasználásakor gondoskodjunk a megfelelő szellőztetésről! Az Aidol Pflege-ÖL-lel szennyezett textíliák (tisztítórongy, munkaruha) hajlamosak az öngyulladásra, ezért tűzálló szeméttárolókban gyűjtsük, majd ártalmatlanítsuk őket. A színtelen Aidol PflegeÖL véd az UV-sugárzástól, ezért ne használjuk az időjárás viszontagságainak közvetlenül kitett fa építőelemek (faanyagok, melyek a nap közvetlen sugaraitól, csapadéktól és széltől védve vannak) kezelésére. Ha a kültéri, időjárás által megviselt felületen színtelen bevonatot szeretnénk elérni, ezt többszöri felhordással és rendszeres faápolással érhetjük el.

Anyagszükséglet

Bevonatonként kb. 100 ml/m².

Száradás

porszáraz: kb. 4 óra múlva
átvonható: kb. 24 óra múlva
Gyakorlati értékek +20°C-on 65 %-os relatív páratartalom mellett

Tárolhatóság

Eredeti, zárt göngyölegben hűvös, fagymentes helyen legalább 5 évig tárolható.